Tudástár

 

Ina May Gaskin workshop Magyarországon
Ina May Gaskin amerikai bába a négykézláb, függőlegesen történő (élettani) faros szülésről tartott bemutatót a szülészeti fantomomat használva. A képeken az ilyenkor ritkán szükséges fej-és karkifejtés láthatók.
Satyananda Yoga
A Satyananda Yoga egy életmód rendszer, nem természetgyógyászat és komplementer medicina. Célja az emberi személyiség minden aspektusának a fejlesztése, beleértve a testi és lelki egészséget is.
Fényképek a speciális szülészeti továbbképzésekről
Dr.Világhy Istvánnal a közös guatemalai út előtt 2011-ben. 5 évig tanultam tőle egyéni továbbképzés keretében. Minden alkalommal Budapestről utaztam Ispánkra a konzultációk és a közös szülészeti fantomos gyakorlások miatt. Hüvelyi szülészeti műtéttan című könyve minden fiatal szülész-nőgyógyásznak és szülésznőnek kötelező olvasmánya kellene lennie.
Speciális szülészeti továbbképzések
A speciális szülészeti továbbképzésekkel nagyon fontos szülészeti orvosi ismereteket, technikákat és szemléletet sajátítottam el.
Ha fogy az ösztrogén
Ha fogy az ösztrogén
Amikor beköszönt a változókor, úgy érezhetjük, semmi sem úgy működik a szervezetünkben, mint régen. Gyorsabban jönnek a plusz kilók, nem alszunk olyan jól, hőhullámok kínoznak, és még számos egyéb tünettől érezhetjük úgy: nem olyan jó a bőrünkben lenni. Sok kellemetlenséget az ösztrogénhiány okoz.
Bejelentkezés
online vagy telefonon

Telefonszám: 06 30 295 5778 (H, SZE 15-19, P 10-13), 06 1 209 0179 (H, SZE 8-16, CS 10-16)
Bejelentkezés esetén: 72 órán belül visszajelzünk sms-ben, majd e-mailben.