Bejelentkezési információk

 

 

Bejelentkezéssel, rendeléssel, lemondással kapcsolatos információk

A vizsgálatokra előjegyzés minden esetben szükséges, amely 1 visszaigazoló sms-sel és e-maillal együtt érvényes csak!

Az időpont foglalásakor visszaigazoló emailt küldünk.

Az előjegyzett időponttal kapcsolatban emlékeztető sms-ban keressük a lefoglalt időpont előtt, melyre minden esetben visszajelzést várunk.

Amennyiben az sms-t vagy e-mailt nem kapja meg, az előjegyzés a vizsgálatra sajnos nem sikerült !

A termeszetesnogyogyaszat@gmail.com címen és a rendelői telefonszámon (0612090179) bejelentkezni nem lehet.
Időpont lemondást minden esetben legyen szíves a termeszetesnogyogyaszat@gmail.com címre küldeni, telefonon át és sms-ben nem tudjuk elfogadni.
24 órán belüli lemondás esetén 6000 Ft rendelkezésre állási díjat számolunk fel, melyről díjbekérőt és  teljesítést követően számlát küldünk.
A kialakult pandémia helyzet miatt kérjük kísérő nélkül érkezzen!
Rendelőbe történő belépés előtt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni!

A lefoglalt időpontjához képest várható csúszásról minden esetben javasolt érdeklődni otthonából vagy munkahelyéről történő indulás előtt a 0612090179 számon. Az egészségügyi szolgáltatás egyedi jellege miatt, illetve az Ön előtt időpontra érkező páciensek előre nem látható késői érkezése miatt bármikor módosulhat a rendelés és kialakulhat csúszás a lefoglalt időpontokhoz képest !

Rendelési napok:

Hétfő
Szerda
Csütörtök


Amennyiben receptért, vizsgálati leletért, igazolásért, beutalóért jön, a rendelésre való induláskor előzetes telefonos egyeztetés feltétlenül javasolt a 06 1 209 0179 számon.

Mivel a szülések kíséréséhez a nap 24 órájában bármikor behívható vagyok, előfordulhat hogy ez rendelés előtt pár perccel vagy rendelés alatt történik. Ilyenkor a rendelés nem kezdődik el vagy megszakad. Igyekszünk mindenkit időben értesíteni a váratlan fejleményről és pótrendelésre időpontot felajánlani, azonban előfordulhat, hogy csak akkor tudjuk értesíteni a megadott telefonszámán, amikor a rendelő bejáratához ért éppen.

Kérem, hogy a vizsgálatra az összes korábbi leletét hozza el – lehetőleg időrendi sorrendben. Kérem a kismamákat, hogy a kiskönyvüket minden esetben hozzák magukkal!

A vizsgálatra várakozással kapcsolatos tudnivalók

 Egy részletes egészségügyi lap kitöltésével kezdődik, mely a panaszokat és betegségeket minél több szempontból kérdezi ki. A kérdőív 18 év tapasztalata alapján lett összeállítva. Fontos, hogy a páciens töltse ki és ne a kísérő véleményét tükrözze vissza. Ezáltal van lehetősége a problémával szembenézni és új szemszögből rálátni már az orvosi konzutáció előtt. Ha kész az adatlap, az asszisztens szívesen ad hasznos, az egészéggel foglalkozó könyveket olvasni.

A foglalt időponthoz képest csúszás előfordulhat a komplementer orvosi rendelés egyénre szabott sajátosságai miatt, továbbá a betegek késése miatt is.

A várható csúszásról a 0612090179 számon lehet érdeklődni rendelési időben.

 Amennyiben a saját előjegyzési időpontjához képest később érkezett a páciens, de a következő már megérkezett, akkor az övé az elsőbbség. Tehát késés esetén általában felcserélődik az előjegyzés.

 

Vizsgálatokról:

A nőgyógyászati vizsgálat során amennyiben mell vizsgálatot is kér, legyen szíves szóban jelezni.

Amennyiben húgyúti problémája (csípő, égő vizelés) van, a vizsgálat előtt legyen kedves az asszisztenstől poharat kérni és abba vizelet mintát adni.

A helyben nem elvégezhetős vizsgálatokra jelenleg az OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár) nem teszi lehetővé, hogy bármelyik magánrendelésről, így pl.: a nőgyógyászati magánrendelésről, beutalót adjunk állami intézményekbe (kórház, szakrendelő) a TAJ kártya alapján, ingyenesen igénybe vehető vizsgálatokhoz (Pl: vér, vizelet, ultrahang, RTG, CT, mammographia).

 A magánrendelésen adott írásbeli kéréssel a lakóhely szerinti háziorvost vagy lakóhely szerinti szakrendelő intézet nőgyógyászatát kell felkeresni. A kollégától az írásos kérésében szereplő vizsgálatokra beutaló kiadása kérhető, mellyel a vizsgálatok a TAJ kártya alapján ingyenesen elérhetővé válnak.  Ugyanakkor minden vizsgálat pénzért is elvégeztethető magánúton.

Laboratóriumi vér és vizelet vizsgálat helyszíne:

  • Lakhely szerinti szakrendelő intézet laboratóriumában háziorvosi beutalóval
  • Beutaló nélkül magánlabornál (fizetős): előnye, hogy időpont egyeztetést követően, nem kell várakozni, a leletet e-mailben 2-3 napon belül megkapja.


Speciális ultrahang vizsgálatok helyszíne és módja:

  • Lakhely szerinti szakrendelő intézet nőgyógyászati rendelése vagy a lakóhely szerinti kórház
  • Beutaló nélkül magán ultrahang központban (fizetős)


Az NST (=CTG) vizsgálat a 38.terhesség héttől történik, melyhez nem kell beutaló. Bábával előzetes megbeszélés alapján vagy a nőgyógyászati rendelésén történik.

A rákszűrési és más nőgyógyászati laborvizsgálatok eredményéről 3 hét múlva tájékoztatást küldünk e-mailben. Amennyiben az eredmény 3 hét múlva nem érkezik meg legyen szíves e-mail címéről egy kérést írni a termeszetesnogyogyaszat@gmail.com e-mail címre. Ugyanis rosszul megadott e-mail cím vagy elektronikus hiba miatt az eredményeket nem tudjuk elküldeni.

A nőgyógyászati betegségekkel kapcsolatos internetes tájékozódást rossznak tartom, mivel sok a téves információ azáltal, hogy sokan – tisztelet a kivételnek – úgy érzik, hogy értenek az orvosi hivatáshoz orvosi diploma nélkül is. 

A rendelő mellett magánlakások vannak, tulajdonosaikkal semmilyen kapcsolatban nem állunk. Ezért, valamint adatvédelmi okokból senki részére náluk nem hagyunk semmilyen hivatalos papírt (beutalót, receptet, igazolást). Ezeket csak a rendelésen az asszisztensnőktől lehet személyesen átvenni.  A rendeléssel kapcsolatban információkat a szomszédban lakók nem tudnak adni, kérjük NE csengessenek be hozzájuk!

A rendelőben okozott kárt minden esetben megtéríteni szükséges és a konzultáció kezdetén kérjük szóban jelezzék nekem.

 

Információk várandósoknak 

Amennyiben az elvégzett vizsgálatok eltérést találnak, kérem ne ijedjen meg, sajnos a vizsgálatot végző szakszemélyzetnek sokszor nincs elég ideje a részletes felvilágosításra. Konzultáció céljából jelentkezzen be a rendelésre, hogy megbeszéljük az eredményt.

A Down-kór szűrésről, amniocentézisről, genetikai tanácsadásról szóló tájékoztatót az orvosi konzultáció után az asszisztensnél alá kell írni, függetlenül attól, hogy a felsoroltakat igénybe veszi-e vagy sem. Természetesen az aláírt anyagról 1 példányt kiadunk. A tájékoztató aláírása semmiféle kötelezettséggel nem jár, csak dokumentációs jelentősége van.

Magzatmozgás számolás javasolt a 32. héttől napi 1x, étkezés után 1 óráig bal vagy jobb oldali fekvő helyzetben. 1 mozgásnak számít ha a baba a kezével öklöz, lábával rugdos, csuklik. Ha 1 óra alatt 10 mozgás van, az jó. Ha nincsen másnap kontroll. A baba mozgásait befolyásolja az anya testi – lelki állapota, a baba álom – ébrenlét ritmusa és az időjárás.

Kérjük, hogy terhes torna, intimtorna, szülési szabadság, mentőszolgálat, repülőtársaság részére szükséges igazolások, receptek, beutalók igényét az asszisztensnőnek jelezzék még a vizsgálat előtt.


Bejelentkezés
online vagy telefonon

Telefonszám:  06 1 209 0179 vagy 0630295578  (hétfő , szerda, csütörtök 7-16-ig elérhető)
A foglalás megerősítő  sms és e-mail küldésével válik véglegessé. Amennyiben ezt a foglalást követő 72 órán belül nem kapta meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mert e nélkül nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük.