Miért ezt a rendelést válassza?

Az orvostudomány és a természetes gyógytényezők egyénre szabott kombinációja javasolt a legtöbb betegnek és az egészséges várandosóknak, gyermekágyas nőknek is.

Az orvostudomány nyújtotta biztonágot és technikai fejlettséget (műtétek, gyógyszerek, labor, ultrahang és további vizsgálatok) érdemes a természetes gyógytényezők kombinálásával (pl. étrend, testmozgás, vitaminok, gyógynövények, akupunktúra, neurál terápia, a klasszikus alapokat képviselő Satyananda Yoga) használni a legtöbb betegségnél.

A betegség kialakulása egy folyamat, ezért a gyógyulás is egy folyamat, melyben egyéntől függ, hogy mikor mit használunk. Ezért a gyógyulás folyamat ellenőrzése céljából rendszeres kontrollokra van szükség. A gyógyuláshoz szintén fontos, hogy a felmerülő betegséggel kapcsolatos kérdések megválaszolásra kerüljenek, ne pedig az internet legyen a fő tájékozódás  forrás.

 

Online bejelentkezés

Bejelentkezés
online vagy telefonon

Telefonszám:  06 1 209 0179 vagy 0630295578  (hétfő , szerda, csütörtök 7-16-ig elérhető)
A foglalás megerősítő  sms és e-mail küldésével válik véglegessé. Amennyiben ezt a foglalást követő 72 órán belül nem kapta meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mert e nélkül nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük.