Online bejelentkezés

 

A funkció használatához kérjük, használják a Google Chrome böngészőt!

 

Időpontfogaláshoz tájékoztató:

20 perces konzultáció/kontroll: belefér egy rövid nőgyógyászati konzultáció igény szerint mintavétellel és vizsgálattal. Átfogó, részletes, orvos-természetgyógyászati tanácsadásra ilyenkor nincsen lehetőség

30 perces konzultáció/kontroll: belefér egy hosszabb nőgyógyászati vagy endokrin konzultáció vizsgálat és mintavétel nélkül - visszatérő pácienseink hormoneredmények megbeszélésére ezt az időpontot foglalják!

VAGY egy rövidebb nőgyógyászati vagy endokrin konzultáció vizsgálattal és igény szerint mintavétellel

40 perces konzultáció/kontroll: belefér egy átfogó, részletes nőgyógyászati és/vagy endokrin konzultáció igény szerint mintavétellel és vizsgálattal

NEURÁLTERÁPIA pácienseinket kérjük hogy ha vizsgálatot és/vagy konzultációt is szeretnének akkor a 30 perces neurál terápiás időpontot foglalják le maguknak.

A rendelőben elsőre járó, csak neurálterápiás kezelést igénybe vevő pácienseinket kérjük hogy a “Neurálterápia első alkalom” elnevezésű vizsgálatot válasszák, ebbe beletartozik a leletek átbeszélése és a kezelési terv felállítása is a terápia előtt.

LEENDŐ vagy VISSZATÉRŐ pácienseink, hosszabb ideje fennálló panaszok, komplexebb problémák vagy 4 évnél régebbi nőgyógyászati látogatás esetén 40 perces időpontot legyenek kedvesek foglalni.

ELSŐRE NÁLUNK JÁRÓ PÁCIENSEINK 30 vagy 40 perces időpontot legyenek kedvesek foglalni a panaszok és korábbi leletek mennyiségének függvényében (panaszmentes esetben éves szűrővizsgálatra 30 perc szükséges)

VISSZATÉRŐ PÁCIENSEINK ha 2 évnél régebben jártak nálunk és NEM CSAK éves szűrés miatt jönnek, 30 perces időpontot legyenek kedvesek foglalni.

Visszatérő pácienseink éves szűrésre panaszmentes esetben a 20 perces időpontot foglaljanak (Éves nőgyógyászati szűrővizsgálat)!

Nem kell előre eldönteni pontosan mit szeretnének a konzultáció/kontrollon belül (legyen-e mintavétel, ultrahang, vizsgálat, stb), természetesen lehet egy 40 perces vizit is csak konzultáció.

Ha bizonytalanok hogy pontosan milyen idősávot foglaljanak, írjanak nekünk a kapcsolat menüpont alatt és igyekszünk még aznap segíteni válasz e-mailben vagy telefonon megkeressük Önöket.

 

Az időpontfoglalás csak megerősítő email VAGY sms után érvényes!
Ha egyiket sem kapott, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Bejelentkezés
online vagy telefonon

Telefonszám:  06 1 209 0179 vagy 06704035839  (hétfő , szerda, csütörtök 7-16-ig elérhető)
A foglalás megerősítő  sms és e-mail küldésével válik véglegessé. Amennyiben ezt a foglalást követő 72 órán belül nem kapta meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mert e nélkül nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük.