Viseljünk kényelmes ruhát, a testünk meghálálja

Talán nem is gondolunk bele, hogy a ruha amit viselünk mennyire sok funkciót tölt be a mindennapjaink során. Az elsődleges szerepe a hideg elleni védekezésben van, télen meleg ruházat nélkül nem lennénk képesek sokáig túlélni, de legalábbis nem megfázni. Viszont azon túl, hogy segít megtartani a testhőnket, a közérzetünket is nagy mértékben befolyásolja. Először is meghatározó az alapanyag, amiből készült a ruha. Vannak olyan anyagok, melyek annyira finomak, selymesek, hogy szinte észre sem vesszük őket, és vannak a skála másik végén olyanok (például műszálas anyagok), amelyek egyenesen diszkomfort érzetet okoznak nekünk. Nem mindegy a ruha szövése, szabása, kivágása, hiszen mindenki más testalkatú, más áll jól neki és másban érzi kellemesen magát.

kényelmes női ruha

Az ember társas lény

Harmadrészt pedig a ruházatnak szociális aspektusa is van, embertársaink a ruhánk alapján is szerezhetnek első benyomást rólunk. Az, ahogyan öltözködünk tükrözi a személyiségünket, hangulatunkat, vagy éppen azt, hogy milyen tevékenységet szeretnénk elvégezni, mi a munkakörünk (gondoljunk csak az egyenruhákra és az azokhoz társított asszociációinkra).

A nyári melegben különösen fontos, hogy összhangba hozzuk a fent tárgyalt szempontokat. Ruházatunk egyszerre legyen számunkra kényelmes, jól illeszkedő, kellően szellős, hogy a nagy meleg ellen tudjunk védekezni, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy más stílus passzol egy munkahelyi légkörhöz és más egy kerti partihoz. Szerencsére ehhez nem kell kimennünk a hőségriadó alatt a lakásunkból, otthonról kényelmese válogathatunk, például ebből a női ruha webáruházból.

Ép testben ép lélek, és fordítva

A megfelelő ruházat segít összhangba hozni a külsőnket a belső világunkkal, a kiegyensúlyozottság pedig segít az egészségünk megőrzésében, amely a rendszeres szűrővizsgálatok mellett az egyik kiemelten fontos építőkő.

Bejelentkezés
online vagy telefonon

Telefonszám:  06 1 209 0179 vagy 0630295578  (hétfő , szerda, csütörtök 7-16-ig elérhető)
A foglalás megerősítő  sms és e-mail küldésével válik véglegessé. Amennyiben ezt a foglalást követő 72 órán belül nem kapta meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mert e nélkül nem tudjuk fogadni. Megértését köszönjük.